ápr
19

Köszöntő

| Szerző: Saroltka | 10:41 pm

Kedves Olvasók!

A cím (Botta di vita) jelentése: csipetnyi élet (a mindennapok monotóniájának megtörésére).

A blog egy szomorú barátnő felvidítására íródott levélsorozatból készült. Pontosítva azért, hogy a vidításra szánt e-maileket ne kelljen nap, mint nap felolvasni a kollégáinak, akiknek így szembesülniük kell a levélíró (jelen esetben blogíró) életének apró mozzanataival. Aki mégis erre téved bepillantást nyerhet a mindennapjaimba, remélem pár arcra sikerül mosolyt csalnom a szenvedéseimmel. Ha vannak köztetek olyan szerencsések, akik nem találkoznak az emberi balgaság és bunkóság legmélyebb bugyraival napi - de legalább heti szinten - akkor azoknak szeretném bemutatni milyen annak, aki 50 km-es körzetben vonzza a hülyéket.

Igen, az irományaim nem előítéletektől mentesek, ahogy én magam sem vagyok az: Mindenkit utálok nemtől, rangtól, nemzetiségtől vallási- és politikai beállítottságtól függetlenül.

Bár mondhatnám, hogy a történeteim csupán a fantáziám szüleményei, de sajnos, az igazat megvallva kitalálni sem tudnék olyan sztorikat, amik a mindennapokban megesnek velem. Ennek ellenére, egyértelműen, ha valaki felfedezni véli magát a történetekben, na, az pusztán a véletlen műve! - Ha ez nem lenne elegendő a megnyugváshoz, nem marad más hátra, gondolkodjon el a viselkedésén... ;)

Üdv: Saroltka

A bejegyzés trackback címe:

https://bottadivita.blog.hu/api/trackback/id/tr72841091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuber 2011.04.27. 18:29:31

Kedves Saroltka!

Örömmel olvastam a bejegyzéseidet, mert hiába is történnek hasonló szuper dolgok az emberrel, mégis szívesen olvassa, hogy ugyanez másokkal is megtörténik. Ráadásul más le is írja, amivel néhány perc mosolyt csal azoknak az arcára, akik olvassák.
Úgyhogy csak így tovább! Igaz, ezzel azt is kimondom, hogy találjon meg minden "kellemes" ember, de hát ha ez az ára annak, hogy érdekes olvasnivaló kerüljön erre az oldalra, akkor...
Várom az új sztorikat.
süti beállítások módosítása